• image
  • image
  • image

Fotoreizen in Bulgarije in 2024

Graag wil ik mijn fotoreizen voor 2024 in Bulgarije bekend maken. 

 

De fotoreis in de natuurrijke omgeving van het vakantiehuizen Probuda 1 en 2 is inmiddels een klassieker. Ik beschik over 4 vaste fotohutten, drijvende hutten, en vele mobiele hutten als het gaat over wildlife. Met de 4x4 gaan we op safari en bezoeken we enkele leuke uitzichtpunten in de vroege ochtend om daarna op zoek te gaan naar vlinders op de kruidenrijke hellingen. Zowel de wildlife fotograaf als de macro - en landschapsfotograaf komen aan hun trekken. 

 

Nieuw zijn de 2 fotoreizen in het Balkangebergte in de lente en herfst. Zowel in de lente als in de herfst wordt er gefocust op de gieren aangezien ik beschik over een comfortabele fotohut voor 6 personen op de voederplaats. Niet alleen gieren maar ook jakhalzen, raven, bonte kraaien en zee-en steenarend komen naar het slachtafval of het kadaver. Vale - en monniksgieren zijn steeds van de partij en in de lente is er ook kans op aasgier. In de vallei nabij de NGO boerderij treffen we siesels, tapuiten, grauwe klauwier en ook de hop heeft elk jaar zijn nest ergens in de boerderij.  Tijdens de herfst staan de flanken van de bergen in vuur en vlam door de vele herfstkleuren. Naast de fotografie van de gieren en jakhalzen maken we ook uitstappen, te voet of met de auto, in functie van landschapsfotografie. 

Met de NGO Fund For Wild Flora and Fauna heb ik een samenwerking en dit maakt het mogelijk om deze reizen te organiseren.

 

Voor meer info mal naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Fotoreis lente kopiërenlrFotoreis lente gieren jakhalzen en zoveel meer  kopiërenlrfotoreis herfst gieren en landschappen kopiërenlr

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen