• image
  • image
  • image

Geld afhalen, auto huren, winkelen en restaurant en huurprijs.

lg panozonnebloemen

Een typisch cultuurlandschap in het noordoosten van Bulgarije.

 

Geld afhalen, auto huren, winkels, restaurant en huurprijs.


Op 7 km van Kostandenets ligt Tsar Kolyan een groter dorp op de weg tussen de steden Ruse 40 km en Razgrad 35 km.
Hier kan je geld uit muur halen. De munt is Leva en 2 lev is 1 €.

20170904 165730 - kopie cr lr
Ook in dit dorp zijn er 3 restaurants  waar je typische Bulgaarse gerechten kan nuttigen, maar ook spaghetti bijvoorbeeld aan 2€. Het is hier zeer goedkoop om uit eten te gaan. Let wel, alles wordt geserveerd vanaf dat het klaar is, dat wil zeggen dat het mogelijk is dat je eerst het hoofdgerecht krijgt en daarna het voorgerecht.

 

Op de foto hieronder zie je het restaurant "de elite".

 

20170904 170026 - kopie elite lr

 

 

 


20170904 165626 lr

 

20170904 180634 restaurant lr

Op het centrale plein te Tsar Kaloyan zijn er 2 restaurant zie de 2 foto's hierboven. 

 

Op het moment dat je de grote weg moet verlaten als je van Ruse komt om af te slaan naar Kostandenets is er aan de linker zijde van de weg een winkel die 24 u op 24u open is. Betreft voedsel kan je hier bijna alles kopen. 

20170904 170304 uitsnede winkel lr

 

Dit is de winkel die 24u op 24 u open is. 

 

Ook in het dorp, Kostandenets, heb je twee kleine winkels waar je brood kan kopen maar ook een schroevedraaier.

In feite is het noodzakelijk om te beschikken over een auto om je te verplaatsen naar de winkel, restaurant of naar de startplaatsen van de verschillende wandelingen. Ter plaatse kan je een Ford focus huren aan 20 € per dag , ook is het mogelijk om een 4x 4 KIa jeep te huren aan 35 € per dag. Indien gewenst wordt dit voor jou geregeld. De wegen zijn dikwijls in slechte staat, het is aangewezen om voorzichtig te rijden.

 

Wat kost de huur van het vakantiehuis, schuur en trekkersbut.

lg probudaDSC 4604lrlr

Het huis bestaat uit twee verdiepingen, de bovenverdieping en de studio op het gelijkvloers. Nooit zullen twee verschillende huurders het huis huren dus je bent er steeds alleen als huurder.

Voor de bovenverdieping vraag ik 70 € per nacht voor 4 personen.

Hier zijn twee slaapkamers, met elk een eigen douche, living, keuken en terras. In elke slaapkamer staan twee 1-persoonsbedden die men ook naast elkaar kan plaatsen. In de living is een zitbank aanwezig die men kan omvormen tot bed waar nog twee mensen kunnen slapen in nood aan 15€ per persoon. Aangezien hier een living en keuken aanwezig is, zal de bovenverdieping steeds eerst verhuurd worden, in de schuur kan je enkel slapen. 

 

De studio is de benedenverdieping van het vakantiehuis. Voor de studio betaal je 50 € per nacht.

In de studio is er een  badkamer, een keukenblok en living waar de zitbank ook gebruikt wordt als bed voor 2 personen.

 

 

In de schuur zijn er twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. De Kamers in de schuur worden apart verhuurd aan 30 € per kamer. Bijvoorbeeld je bent met een groep of familie van 6 personen, dan kunnen 4 personen de 2 kamers gebruiken in het huis en men kan dan nog 1 kamer bij huren in de schuur. Je kan natuurlijk  ook de 2 kamers huren en ze gebruiken als 1 persoonskamer en dan is het 2x30 € per nacht. Hier is ook een aparte badkamer met douche, toilet en lavabo en een terras met zicht op de oehoe rots. 

lg promofotoDSC 4719lr

 

 

 

Het vakantiehuis boeken.

Je stuurt eerst een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om te checken of het huis vrij is. 

Indien je vliegt naar Boekarest of Varna en je wilt beroep doen op de luchthaventransfer dan kan ik indien gewenst de luchthaventransfer organiseren voor jou. Gelieve dan per mail de uren van landen en opstijgen door te geven alsook de luchthaven, aantal personen, vliegmaatschappij en met of zonder incheckbagage. In de aankomsthal zal je dan opgewacht worden door de chauffeur, Troyan,  die een bord zal bij hebben waarop "Ludo House" staat. Eens aangekomen in het vakantiehuis, zal je ontvangen worden door Els, een belgische dame die in het dorp woont. Els zal je een rondleiding geven en zal je de sleutels overhandigen. Voor het poetsen, wassen van het bedlinnen en voor de ontvangst wordt een bijdrage gevraagd  van 50 € voor het huis en 50 € voor de schuur. 

 

Er is ook een borg van 100 € voor het vakantiehuis alsook 100 € voor de schuur. 

 

Voor meer info betreft het boeken en prijzen, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.