• image
  • image
  • image

Situering en beschrijving van het vakantiehuis.

opmaak banner 30x15m lr

 

Probuda is de naam van het vakantiehuis, dit is de naam van de straat, wat "aangenaam wakker worden" betekent.

 

Situering van het vakantiehuis

Het authentieke, in 2015 gerenoveerde vakantiehuis is gelegen in het noordoosten van Bulgarije, 40 km ten zuiden van de Donau (Roemeense grens), en 150 km van Varna, aan de Zwarte Zee.

Het huis ligt letterlijk aan de rand van het natuurgebied "Rusenski Lom", in het dorp "Kostandenets".

 

Het huis, de schuur en de tuin.

Het vakantiehuis bestaat uit 2 verdiepingen. Met een buitentrap ga je naar de bovenverdieping die bestaat uit 2 slaapkamers, woonplaats en een keuken. Er zijn 2 slaapkamers met elk 2 1-persoonsbedden , elke kamer met eigen douche en lavabo. Het toilet ligt apart tussen de 2 slaapkamers.Handdoeken en bedlinnen zijn voorzien.

 

lg slaapkamerlrDSC 2712lg slaapkamer3K2A6011

De woonplaats en de keuken is één ruimte met twee grote vensters die een prachtig uitzicht geven op de vallei. Een van de 2 vensters is een terrasdeur die uitgeeft op het terras waar je kan genieten van het schitterend panorama. In de woonplaats staat een tafel met 6 stoelen een kast en een hoekzetel. De hoekzetel bestaat uit 2 1-persoonsbedden zodat in totaal 6 mensen slapen boven.

De keuken heeft een kookfornuis op gas, een oven, waterkoker, ijskast met diepvriesvak en een koffiezet.

 

  

lg living3K2A6053 kopiërenDSC00210
De woonkamer en de keuken.


 

lg living3K2A6054lg living3K2A6064
De woonkamer.

 

Achteraan in de tuin is er de schuur waarin 2 slaapkamers met 2 1-persoonsbedden. In het sanitaire blok is er een inloopdouche, toilet en lavabo. 

lg promofotoDSC 4809 lr 002

Boven in de schuur is er nog een trekkershut waar 2 personen kunnen slapen waar je een eigen slaapzak nodig hebt.Tijdens de warme lente- en zomerdagen kan je een frisse duik nemen in het zwembad dat 10 m lang is en 3m breed met een terras langs de volledige lengte van het zwembad. 

 

lg promofotoDSC 4390 lr

Zwemmen is mogelijk vanaf half mei tot eind september.


De tuin is ongeveer 1000 vierkante meter groot met achteraan een prachtige oude notenboom. De tuin wordt beheerd als een klein natuurreservaat, waarbij het gras enkele keren gemaaid word tijdens de lente en zomer.
Er is ook wifi aanwezig in het huis en tuin.